Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Να το αρπάξω ή να μη το αρπάξω;



Ερώτηση: Τι φοράνε οι gamers;

Από τη μία πλευρά, αυτή είναι κάπως γελοία ερώτηση. Τι φοράνε οι άνθρωποι; Από την άλλη, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Στα τοπικά καταστήματα και αλυσίδες ρούχων σπάνια βρίσκετε κάτι που θα σας εκφράζει 100% ή θα σας ενθουσιάσει όπως τα περιεχόμενα της collector’s του Halo 5. Το πρόβλημα, sorry, η ουσία, είναι ότι σε αυτά τα καταστήματα βρίσκετε απλά έως και αδιάφορα πράγματα. Αν θέλετε φρέσκο αέρα στα πανιά σας, εχμ, στη ζωή σας γενικότερα, και να περπατάτε με αυτοπεποίθηση, χρειάζεστε gaming wear!




Ποιος δεν λατρεύει τα T-shirts; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να είσαι cool, να παραμένεις cool και να πεις σ’όλη την κοινωνία την άποψή σου για τα πάντα. Πουκάμισα gaming; Τόνοι από αυτά μπορούν να βρεθούν online! Tees με εκκεντρικές ρήσεις όπως “One More Level”, “eat.sleep.game”, “Game Over” είναι ακριβώς ότι πρέπει για να ανεβάσετε το επίπεδο στο επόμενο hardcore gaming session με το παρεάκι σας. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν έχω ξαναδεί  ποτέ ένα hoodie με την ακόλουθη φράση: «Jesus saves! Everyone else takes 47 points of damage!».




 Εάν δε πιάσατε το αστείο, τότε δεν αξίζει να διαβάζετε αυτό το post! Φυσικά, μπορείτε να βασιστείτε και σε επίσημα πράγματα που είναι εκεί έξω. Avengers, Jurassic Park, Terminator, Batman, Assassins Creed, Destiny. Όλα είναι διαθέσιμα πλέον με ένα κλικ!



TIP: Hello, έχουμε 2016, οπότε μην ξεχνάτε, υπάρχουν καταστήματα όπου μπορείτε να εκτυπώσετε ό,τι θέλετε σε T-Shirts (και όχι μόνο).

Αν θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι λίγο πιο απλό, υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα. Γραβάτες, καπέλα, μπλούζες, μανικετόκουμπα, ακόμη και ανοιχτήρια! Ποια είναι η γνώμη σας για μια κούπα σαν τη παρακάτω; Δεν τα σπάει;



Αν γουστάρετε στα αλήθεια τα videogames, πιστέψτε με, μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά περιττά και άχρηστα πράγματα να αγοράσετε. Πιάστε γρήγορα το καλάθι σας και αρχίστε να ξοδεύετε ότι έχετε και δεν έχετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου