Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

TimeSplitters 2

Τα FPS είναι παντοτινά!

Διάβασα διάφορα για το TimeSplitters 2 και ένα σχόλιο έλεγε: "Eίναι απαραίτητο όσο και τα χέρια σ'έναν μπασκετμπολίστα". Εγώ επαυξάνω και λέω ότι είναι απαραίτητο όσο τα πόδια στο ποδοσφαιριστή, το τιμόνι στον οδηγό και χίλια δυο ακόμη παραδείγματα!

Το παιχνίδι είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!! Διαθέτει απίστευτα γραφικά, ομαλή κίνηση, καλό σχεδιασμό στα επίπεδα και τις αρένες και το κυριότερο, εκρηκτική δράση! Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτήρες (50+) και οι τοποθεσίες είναι φτιαγμένες με μεγάλη φαντασία.

Στο story-mode σκοπός μας είναι να σώσουμε τον κόσμο από τους TimeSplitters οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν το μέλλον της ανθρωπότητας. Έτσι λοιπόν, σε κάθε επίπεδο πρέπει να εξοντώσουμε τους εχθρούς, να βρούμε το time crystal και να επιστρέψουμε στη βάση μέσω ενός time portal.


To multiplayer mode είναι το πιο εθιστικό mode του παιχνιδιού με έντονους ρυθμούς δράσης και περιπέτειας. Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν το Quake 3:Arena και Unreal Tournament, το TimeSplitters 2 είναι σίγουρα το παιχνίδι που πρέπει να έχει ο κάθε gamer που θέλει να λέγεται αξιοσέβαστος. Στη τελική, ποιος δεν θα ήθελε να καταστρέψει αμέτρητους αντιπάλους με ένα απλό αλλά αποτελεσματικό mini-gun;


First posted in Gameworld.gr on 8/9/2014

To TimeSplitters 2 αναπτύχθηκε από την Free Radical Design και κυκλοφόρησε από την Eidos Interactive τον Οκτώβριο του 2002 για PlayStation 2, GameCube και Xbox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου