Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Nintendo NX-Πρόβλεψη για το μέλλον




Υπάρχει κάτι που γνωρίζει όλος ο κόσμος για τη νέα κονσόλα της Nintendo, το NX. Θα κυκλοφορήσει σύντομα. Μάλλον.





Πώς το ξέρω αυτό; Οι πωλήσεις του Wii U έκαναν τις μετοχές της Nintendo να πέσουν αρκετά. Άρα η λογική τι λέει; Ο νέος πρόεδρος της εταιρείας είναι δυσαρεστημένος. Ουγκ. Ο πρόεδρος χτυπάει πισινούς console developers για να κυκλοφορήσουν νέα κονσόλα. Ουγκ. Οι gamers είναι ευτυχισμένοι. Ουγκ ναι! Πέρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας κανείς δε ξέρει ακόμα τις δυνατότητες του μηχανήματος και ακόμα και η φωτογραφία που βλέπετε είναι φήμη. Τα περισσότερα νέα που μαθαίνουμε είναι από διάφορα άτομα της Ninty οι οποίοι πετάνε από δω κι από κει κάτι ψαρωτικό σε διάφορα interviews. 



To 3DS είχε τεράστια επιτυχία με την αντισυμβατική του προσέγγιση στο handheld gaming κοινό και θέλω να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα κάνει και το NX στους home console gamers. Όλο το focus της Nintendo ήταν πάντα στα διασκεδαστικά videogames και ιδιαίτερα σε αυτά που στόχευαν στο νεαρό κοινό ή στους νεαρούς στη ψυχή και γι’αυτό πιστεύω πώς δε θα δούμε ένα υπερμηχάνημα που θα έχει high-horsepower graphics και over-the-top performance. Αλλά σίγουρα δε πρόκειται να δούμε τα παρακάτω games στη νέα προσπάθεια της Nintendo.



Top 10 Games που δεν θα δούμε στο NX

10. “Phantasy Star Online Pepsi: Drinking with Ash”
Μετά από όλες αυτές τις τεράστιες σε διάρκεια περιπέτειες, ειδικά στα τελευταία επεισόδια της σειράς, γιατί να μην αράξετε λίγο πίσω και να πιείτε λίγη Pepsi που έχουν αφήσει πίσω οι εχθροί σας;

9. “Splinter Smell: Cooking Theory”
Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Sam Fisher είναι ένας expert σιωπηλός δολοφόνος, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η άλλη πλευρά του Sam αφορά τη Παρασκευή gourmet λιχουδιών. Ο τίτλος περιλαμβάνει 10 δύσκολες αποστολές (όπως dinner party με τον Chief) και στο τέλος θα είστε ικανοί να μαγειρεύετε όπως ο Sam.

  8. “Tony Hawk: DDO”
Daddy’s Day Out. Έχετε δει πώς είναι τώρα ο Tony; Δεν είναι ο νεαρός που θυμάστε πλέον. Είναι σύζυγος και πατέρας. Σε αυτό το τίτλο έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε τη καθημερινότητα του Tony Hawk. Τρέχετε για θελήματα, μαζεύετε τα παιδιά από το σχολείο, πάτε στο μανάβικο, ωραία πράγματα!

7.“TimeSplitters: The 60’s”
Νισάφι πια με τα ταξίδια στο χρόνο. Το νέο TimeSplitters σας ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία των 60’s όπου μπορείτε να πειραματιστείτε με νέα χημικά και να εξερευνήσετε ένα κόσμο που έχει ξεχάσει το ξύρισμα. Και έχει και εξωγήινους. Νομίζω.

6. “NBA Community Service 2016”
Ξεχάστε τα NBA Street και NBA Jam. Ήρθε ο καιρός να καθαρίσετε τους δρόμους! Ακολουθήστε τους αγαπημένους σας παίκτες καθώς μαζεύουν φύλλα, άδεια σοκάκια και διαβάζουν σε παιδιά που τα έχει αδικήσει η ίδια η ζωή.

5. “Wii-Nose”


Αφήστε πίσω τα χαζά games με το Kinect. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει μια κάμερα. Συνδέστε το Wii-Nose και μυρίστε για να παίξετε μερικά πρωτότυπα mini-games. Snot’s a fun!

4. “Animal Crossing: The Big Cleanup”
Ναι! Είναι τρισχαριτωμένα τα άτιμα ζωάκια και κάνατε καλή δουλειά μεγαλώνοντάς τα. Τώρα ήρθε η ώρα να μαζέψετε τα «δωράκια» τους. Είναι βρώμικη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να τη κάνει. Εσείς.

3. “Metroid Prime: Space Mortgage Shootout”
Οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες είναι εδώ, και τώρα που το σύμπαν είναι ασφαλές τα πράγματα είναι λίγο πιο... σκούρα στην επιφάνεια της Γης. Οι αληθινές μάχες γίνονται πλέον μέσω διαγαλαξιακών μεσιτικών γραφείων. Και βόλλεϊ.

2. “Super Mario Coin Land 3: Taxes”
Ο Mario βαρέθηκε να τρέχει πίσω από τη πριγκίπισσα, να πηδάει πάνω σε μανιταράκια και χελωνάκια και να χτυπάει ότι βρει στο διάβα του! Κι επειδή έχει γίνει πλέον τόσο πλούσιος λόγω της εμμονής σας με αυτόν, θεώρησε σωστό να του κάνετε εσείς τις φορολογικές του δηλώσεις!


1. “The Legend of Zelda: The Wind Breaker”

Αυτός ο τίτλος συνεχίζει τη παράδοση της σειράς αλλά απαντά στα 2 αιώνια ερωτήματα: «Τι είναι αυτή η μυρωδιά; Και ποιος την έκανε;»

Αν αποτύχει πάντως το NX, δε πειράζει. Έχουμε το νέο Mini-NES! Ας ελπίσουμε να έρθει και στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου