Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Carmageddon: Reincarnation


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλο για ανηλίκους!

To splatter-racer επέστρεψε για τα καλά.
Η τέταρτη συνέχεια της γνωστής vehicular combat σειράς, το Carmageddon: Reincarnation, θα σας κάνει να αναρωτηθείτε: για ποιο λόγο οδηγώ ένα όχημα σκοτώνοντας αθώους περαστικούς και ταυτόχρονα το ηλίθιο χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπό μου; Και η απάντηση έρχεται αμέσως! Γιατί είναι φριχτά διασκεδαστικό! Αν σας αρέσει αυτή η αρρωστημένη ιδέα και γενικά ο κακός χαμός τότε χρειάζεστε -πέρα από ψυχολόγο προφανώς- το νέο αυτό αριστούργημα της Stainless Games


Ύστερα από την κυκλοφορία του Carmageddon II: Carpocalypse Now! για Windows το 1998, η σειρά έμεινε στο απόλυτο κενό. Η τεράστια αποτυχία που είχε ο συγκεκριμένος τίτλος της Interplay έκανε το όνειρο μιας νέας κυκλοφορίας εφιάλτη! 17 χρόνια αργότερα, αφού έφυγε η ρετσινιά, τσουπ! Νέο Carmaggeddon!

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, τσεκάρετε το παρακάτω trailer και δείτε τι διασκέδαση παρέχει αυτό το αγνό και αθώο videogame:


Το Carmageddon: Reincarnation αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από τη Stainless Games στις 21/5/2015 αποκλειστικά για PC μέσω Steam.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου