Σάββατο 7 Μαΐου 2016

MAME - Ο απόλυτος arcade emulator


Φανταστείτε ένα arcade της χρυσής εποχής των ‘80s. Τι βλέπετε; To Asteroids; Το Pac-Man; To Defender; To Donkey Kong; Τώρα φανταστείτε ότι μπορείτε να τα παίξετε όλα. Σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω, απολύτως τίποτα, που να μπορεί να σας γυρίσω πίσω στο χρόνο, στα αθώα παιδικά σας χρόνια όπως κάνει το MAME (Multi Arcade Machine Emulator). Διαθέσιμο σχεδόν για οποιαδήποτε πλατφόρμα, με συνεχόμενο update από εθελοντές (!), δωρεάν και ικανό να σας χαρίσει άπειρες ώρες διασκέδασης με games από όλο τον κόσμο!

Το ΜΑΜΕ λειτουργεί σαν emulator καμπίνας arcade. Λειτουργεί ακριβώς όπως το μηχάνημα με αποτέλεσμα τα games που παίζετε σε αυτό να είναι ακριβώς όπως αυτά που παίζατε μικροί στα ουφάδικα.


Η πρώτη κυκλοφορία του MAME ήταν από τον Nicolas Salmoria, ο οποίος το δημιούργησε με κόπο και αγάπη -έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες αυτό- και συνέχισε να το υποστηρίζει για χρόνια και να διορθώνει ότι ατέλειες υπάρχουν. Το ΜΑΜΕ θεωρείται και είναι ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα freeware game systems στο πλανήτη και όχι άδικα. Αν δε με πιστεύετε, επισκεφτείτε τώρα το official site του MAME και κατεβάστε μια κόπια για να το δείτε και μόνοι σας!
Ο παράδεισος του retro gaming στην οθόνη του υπολογιστή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου