Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τι πίνει (και δεν μας δίνει) ένας διψασμένος gamer;


Μερικές φορές οι καφέδες και τα αναψυκτικά καταντούν τόσο κλισέ που χρειάζεστε κάτι άλλο. Η ώρα έχει πάει 3 π.μ. και έχετε σφάξει τη μισή Mordor αλλά αρχίζουν τα μάτια σας και οι δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν! Η παρέα σας μπορεί να τη βγάζει με γαλλικό καφέ ή αναψυκτικά αλλά εσείς όχι. Γιατί; Γιατί είστε πιο έξυπνοι. Με το που νιώθετε ότι οι αισθήσεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν αρπάζετε από το mini-cooler που έχετε κάτω από το γραφείο σας -εντάξει, επειδή ζούμε στην Ελλάδα θα πάτε στη κουζίνα που φυλά η μαμά τα καλούδια στο ψυγείο- και θα αρπάξετε το απόλυτο μυστικό όπλο, τα ENERGY DRINKS! Είναι τόσο πιο προχώ από τα υπόλοιπα αφεψήματα που οι Coca Cola, Pepsi και τα illy καφεδάκια μοιάζουν με Pentium 133Mhz σε σύγκριση με το AlienWare που καταναλώνετε.


Τα ενεργειακά ποτά παρέχουν μια γρήγορη δόση καφεΐνης  η οποία ναι μεν υπάρχει στα αναψυκτικά, στο καφέ ή ακόμα και σε ταμπλέτες ή και σε μια κούπα εκλεκτού τσαγιού. Η διαφορά όμως είναι ότι τα energy drinks έχουν τη διπλή δόση καφεΐνης σε σχέση με τα υπόλοιπα και βοηθάνε στα γρήγορα αντανακλαστικά και στη παρατηρητικότητα. Αν δείτε όμως τα συστατικά, θα καταλάβετε ότι δεν είναι μόνο η καφεΐνη που κάνει αυτό το πράγμα. Βοηθάνε τα υψηλά επίπεδα ζάχαρης  για αυτή την «ενέργεια».


Η αλήθεια είναι πως τα Red Bull (full διαφήμιση στο WipeOut 2097) και MONSTER (Call Of Duty) είναι πραγματικά γευστικά και αναζωογονητικά αλλά δεν είναι κατάλληλα για όλο το gaming κοινό καθώς όλο και κάποιος μπορεί να έχει θέμα από τα συστατικά τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε το Mountain Dew που ναι μεν κατατάσσεται στα αναψυκτικά, αλλά είναι τόσο δροσερό που θα σας αναζωογονήσει.


 Όπως και να ‘χει,μη ξεχνάτε το βασικό. 
Είμαστε ότι καταναλώνουμε, οπότε βάλτε μέτρο και μην υπερβάλλετε!
Drink responsibly. Game responsibly. Or else, it’ll blow your mind!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου